Sofaer fra Furninova

Ellos har designet nye sofamodeller der produceres af Furninova, en svensk leverandør af kvalitetsvarer. Sofa Ellie 3-pers. er en behagelig sofamodel med valgfrit betræk i tekstil eller semianilin-læder. Stellet er af massivt træ og ryggen er af plywood/spånplade. Fast komfort i koldskum svøbt med fibervattering. Nozagaffjedring for bedste komfort. Hynderne har aftageligt betræk. Sorte ben af træ. Mål: Bredde 204 cm, dybde 83 cm, højde 90 cm. Siddehøjde 45 cm, siddedybde 58 cm. Vælg farve i et unikt stonewashed stof (60% bomuld, 40% hør. Martindale 20.000 omdrejninger) eller et robust læderbetræk. Vægt 56 kg (læs om fragt og transportudgift under fanen Levering ). Leveres monteret. Benene sættes på ved levering.

Vil du kigge nærmere på et stykke stof og føle på kvaliteten inden du vælger betræk? Send os en mail på service@ellos.dk, eller ring 70 100 200 og bestil en gratis stofprøve! Oplys det artikelnummer som står foran den farve du vil have.

Behandling af læderbetræk: Læder er et naturmaterial som skal rengøres og vedligeholdes regelmæssigt for at holde sig pænt, og for at der ikke skal opstå misfarvninger. Ud over at holde møblet frit for støv og snavs og ikke udsætte læderbetrækket for direkte sollys i en længere periode, kan du købe velegnede produkter til at vedligeholde læder hos læderforhandlere og i velassorterede butikker.

Varenummer: 1501878-01-0

Fri fragt

Gælder på bestillinger over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere